Branschforum sediment

Inom ramen för den myndighetssamverkan om förorenade sediment som Naturvårdsverket, Havs- och vattenmyndigheten, Sveriges geologiska undersökning, Statens geotekniska institut och länsstyrelserna deltar i har ett branschnätverk startats upp som är öppet för alla som arbetar med dessa frågor.

Vill du anmäla dig till nätverket?

Du är välkommen att delta och anmäler dig via mejladressen nedan. Ange om du vill vara med i ett brett nätverk och därmed få informationsutskick om vad som händer inom myndighetsnätverket och branschen eller om du även vill delta i ett användarråd och få inbjudningar till att delta i t.ex. workshops eller svara på enkäter.

Ange namn och organisation i mailet. När du svarat kommer du att få ytterligare information om branschforumet samt vår personuppgiftshantering.

sediment@naturvardsverket.se

Du kan när som helst avanmäla dig till samma adress.
 
Välkommen!

Informationsutskick

Några gånger per år skickas information ut till de som anmält sig till branschforumet om vad som är på gång inom området förorenade sediment. Nedan finner du tidigare utskick.

2023 Mars Informationsutskick

2022 Dec Informationsutskick

2022 Sept Informationsutskick

2022 Maj Informationsutskick

2022 Feb Informationsutskick

2021 Dec Informationsutskick

2021 Sept Informationsutskick

2021 Maj Informationsutskick

2021 Feb Informationsutskick

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.