Samverkansplattform Förorenade Sediment

Syftet med delprojektet har varit att skapa en gemensam bild av vad den myndighetsgemensamma kunskapsplattformen/myndighetssamverkan består av, vad den ska bidra till och hur den långsiktigt ska drivas och utvecklas för att vi gemensamt ska bidra till en förbättrad vattenmiljö. 

Samverkan vilar på gemensamma visioner, mål och färdplaner för arbetet med förorenade sediment som vi utvecklat tillsammans. De fem samverkansmyndigheterna ansvarar för att driva kunskapsplattformen genom kunskapsuppbyggande aktiviteter och genom kommunikation och samverkan med intressenter. 

Avsikten är att även fortsättningsvis fokusera på vad som behöver åstadkommas och hitta lösningar för det, snarare än att fokusera på vems ansvar en frågeställning ligger hos. Vår erfarenhet är att vi löser de allra flesta frågorna bäst tillsammans.

Tillsammans - För en bättre vattenmiljö

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.