Gemensam ”Nod” – Webbplats

Syfte 

Syftet med delprojektet har varit att

  • Göra det enkelt för de aktörer som behöver vägledning och guidning i arbete med förorenade sediment att hitta detta – oavsett vilken myndighet eller organisation som ansvarar för ett material eller en frågeställning.
  • Tillgängliggöra en samlad information om, eller överblick över, myndigheternas ansvarsområden och roller avseende förorenade sediment. Men också över vilka andra aktörer som finns och vilket ansvar dessa har.
  • Göra det möjligt för samtliga intressenter att få ta del av en överblick över problemet med förorenade sediment i Sverige – oavsett om du är lekman eller expert.
  • Skapa förutsättningar för att myndigheterna fortsättningsvis samlat kan tillgängliggöra ny information och kunskap allteftersom den utvecklas. 

 

Resultat

Resultatet av delprojektet är den gemensamma webbplatsen www.renasediment.se. Vår förhoppning är att webbsidorna i sig är ett svar på ett antal behov som aktörerna inom sedimentområdet pekat ut avseende svårigheter att hitta information och vägledning i arbetet med förorenade sediment.  

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.